Skip to content

Wat doet DoorLot

Online tekst laten schrijven

 Heb je een tekst gemaakt, maar ben je niet tevreden omdat-ie veel te wollig is? Ik vind niets leuker dan jouw tekst duidelijk en aantrekkelijk te maken, leesbaar voor iedereen. Ook schrijf ik jouw informatieve websiteteksten (SEO), online artikelen of bedrijfsblogs vanaf begin tot eind.

Ik zorg ervoor dat je online artikel, folder of brochure lekker leest en dat de opbouw klopt. In samenspraak beschrijven we het onderwerp zo scherp als kan. Stuur me trouwens gerust een bericht als je met een tekstvraag zit. Ga je eerst zelf aan de slag, dan geef ik je hier wat handige tips voor een heldere online tekst.

tekstschrijver websiteteksten

Tekst laten schrijven

Ik schrijf, herschrijf of optimaliseer online tekst. En maak jouw tekst pakkend en prettig leesbaar voor alle bezoekers.
Tijdens het schrijven houd ik rekening met de SEO-vriendelijkheid en relevantie voor de lezer. Ik volgde daarvoor de trainingen Schrijven voor het web en SEO-teksten optimaliseren.
mensen houden van verhalen

Artikelen

Creatief schrijven heeft een speciale plek in m’n taalhart. Daarom schrijf ik als ghostwriter met veel plezier de artikelen en interviews voor je site. Ik vind het leuk om me helemaal in jouw organisatie te verdiepen, maar heb ook jouw inbreng nodig. Samen komen we dan tot een mooi en fijn lezend verhaal.
tekstschrijver

Tekst laten redigeren

Ik lees je tekst en bekijk of de opbouw klopt. Soms passen andere woorden beter om een tekst duidelijker, pakkender of mooier te maken. Soms helpt het om te schrappen. Ik let op sterke koppen, spelling, grammatica, zinsbouw, stijl en logica. Handig daarbij: de tips en trucs uit de masterclass Corrigeren en Persklaar maken van de Querido Academie.

Waarom DoorLot?

Ik ben geen tekstmachine en maak menselijke en originele teksten voor jouw organisatie.

Samenwerken

Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur me een bericht met je voorstel. Dan laat ik van me horen!