Skip to content

Wat doet DOORLOT?

Online tekst laten herschrijven of schrijven

 Heb je een tekst gemaakt, maar ben je niet tevreden omdat-ie veel te wollig is? Ik vind niets leuker dan jouw tekst duidelijk en aantrekkelijk te maken, leesbaar voor iedereen. Ook schrijf ik jouw informatieve websiteteksten (SEO), online artikelen of bedrijfsblogs vanaf begin tot eind.

Ik zorg ervoor dat je online artikel, folder of brochure lekker leest en dat de opbouw klopt. In samenspraak beschrijven we het onderwerp zo scherp als kan. Stuur me trouwens gerust een bericht als je met een tekstvraag zit. Ga je eerst zelf aan de slag, dan geef ik je hier wat handige tips voor een heldere online tekst.

tekstschrijver websiteteksten

Tekst laten schrijven

Ik schrijf, herschrijf of optimaliseer diverse online teksten. Heb je een tekst gemaakt, maar vind je 'm veel te saai of te formeel? De boodschap niet duidelijk genoeg? Ik maak jouw tekst pakkend en prettig leesbaar voor alle bezoekers.
Tijdens het schrijven houd ik rekening met de SEO-vriendelijkheid en relevantie voor de lezer. Ik volgde daarvoor de superleuke trainingen: Schrijven voor het web en SEO-teksten optimaliseren.
mensen houden van verhalen

Blogs

Creatief schrijven heeft een speciale plek in m’n taalhart. Daarom schrijf ik als ghostwriter met veel plezier de blogs op je site. Ik sluit aan bij de tone of voice van de organisatie en al bestaande content.
Ik vind het leuk om me helemaal in een branche te verdiepen, maar heb ook jouw inbreng nodig. Samen komen we dan tot leuke en interessante blogs voor de bezoekers van je site. Bestel één blogartikel of een pakket met meer artikelen.
tekstschrijver

Tekst laten redigeren

Ik lees de tekst zorgvuldig door en bekijk of de opbouw klopt. Soms passen andere woorden beter om een tekst duidelijker, pakkender of mooier te maken.
En soms helpt het juist om woorden te schrappen. Ik let op sterke koppen en ruimte tussen alinea's. Verder loop ik de spelling, grammatica, zinsbouw, stijl en logica na. Ik gebruik daarbij de tips en trucs uit de masterclass Corrigeren en Persklaar maken die ik aan de Querido Academie volgde.

Waarom DOORLOT?

Klopt, je vindt talloze tekstschrijvers op internet. Waarom dan voor DOORLOT kiezen?
Ik ben geen tekstmachine en maak duidelijke en originele teksten voor jouw organisatie. Goede reden om samen te werken, toch?

Samen
werken

Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur me een bericht met je voorstel. Dan laat ik van me horen!